MASCARA No38 - DAMS DEMO
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
MASCARA No38 - DAMS DEMO

MASCARA No38 - DAMS DEMO

11307-D
Saldo -1 Ej i lager
Beskrivning

DAMSON BLACK - ARTIST LASHES MASCARA

EMITE COSMETICS presenterar stolt det senaste inom mascarautveckling: 38° MASCARA. Vår förbättrade version av bästsäljaren DAMS – ARTIS LASHES MASCARA är tillbaka med en ny design och förbättrad formula!

Bli imponerad av en formula som ger dig det allra bästa resultatet i längd och volym, håller hela dagen utan att smetas ut, men som ändå enkelt kan tas bort med varmt vatten.

Den nyutvecklade silikonapplikatorn har en form som hjälper dig att nå även de minsta fransarna i ögonvrån. Mascaraflaskan är tillverkad av 100% återvunnen PP/PET för att värna om miljön.

Självklart är formulan 100% vegansk, samt fri från doftämnen och parabener. Och precis som alla EMITE-produkter är den lämplig för personer med känsliga ögon.

 

FÖRDELAR

✓ Tas bort med varmt vatten

✓ Fuktresistent

✓ Långvarig

✓ För känsliga ögon

✓ 100% Vegansk

 

APPLICERING

Böj ögonfransarna med en ögonfransböjare. Arbeta med sicksack-rörelser och dra sedan ett långt svep mot fransarnas toppar. Detta gör att mer mascara når fransroten, vilket ger mer volym och mörker åt dina fransar. Vrid inte mascaraborsten i en pumpande rörelse, då detta pressar in luft i tuben och torkar ut mascaran.

Start > Start > Make Up > ÖGON > Mascara & Liners > MASCARA No38 - DAMS DEMO
Annonser