Extensions
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Extensions

extensions-header.jpg

SimplyNatural-logo.png

Simply Natural Extensions

KERATINFÄSTE

Keratinfästen av högsta kvalitet med hår av Super Remy-kvalité. Håret ligger helt rakt i fästena vilket gör att man enkelt kan dela fästena utan att förstöra håret. Simply Natural har dessutom mer hår per fäste än de flesta konkurrenter så vi rekommenderar att man delar fästena i 2.

Finns i 30cm och 50cm samt rakt eller vågigt i över 20 nyanser.

DUAL WEFT

Dual Weft Tejphår är en förbättrad version av vårt populära Ultra Thin tejphår där vi lagt till ett extra lager hår för att täcka fästena ännu bättre. Det gör Dual Weft extra lämpligt för tunt hår.

Finns i rakt hår, 30cm och 50cm i ca 20 nyanser.

MAGO

Mago är den revolutionerande tekniken med den lilla knuten. Utan kemikalier och endast en mjuk bomullsknut som inte sliter på håret, har gjort denna tekniken till en riktig banbrytare. Vi är mycket noga med att kvalitén på både hår och frisör ska vara så hög som möjligt. Därför tillhandahåller vi en grundkurs som alla Mago-frisörer går för att få ut maximalt av våra hårförlängningar.

HÅRVÅRD

Att ta hand om sitt löshår är ytterst viktigt för att det ska hålla sig vackert och följsamt under hela tiden det sitter i. Därför har Simply Natural skapat en egen hårvårdsserie speciellt framtagen för löshår.

Start > Start > Extensions
Annonser