KEUNE CLEANSE MIST 500ML
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

KEUNE CLEANSE MIST 500ML

13088
Saldo 68 I lager
Beskrivning

Keune Cleanse Mist är en professionell förbehandling som avlägsnar metaller. Använd före färgning, balayage eller blekningsbehandling. Mindre håravbrott, färgäkta resultat.

Applicera på torrt hår genom att dela in håret i fyra sektioner. Spraya 4-5 gånger per sektion för att fukta alla hårstrån med fokus på längderna. Låt det lufttorka i 3-5 minuter och fortsätt med din behandling som vanligt.

Varning: Undvik att spraya på irriterad hud eller mot ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart. Om kristaller bildas på spraymunstycket eller flaskan så torka bort med en ren trasa. Endast för professionellt bruk.

Cleanse Mist Fristående Behandling

  1. Dela in torrt hår i 4 indelningar
  2. Applicera 6-10 spray av Cleanse Mist per indelning (fokusera på längder och toppar)
  3. Bearbeta i 10 upp till 20 minuter (med tillagd värme om så önskas, som en varm handduk eller climazon)
  4. Skölj och schamponera två gånger med Care Clarifying Shampoo
  5. Handdukstorka och applicera önskad eftervård, som proteinspray följt av en mask, eller Revive Balm eller något annat (upp till dig)

    På grund av den högre alkaliniteten hos Cleanse Mist kommer den att öppna fjällskiktet och fånga och extrahera viss kopparuppbyggnad. Men att använda den som en fristående behandling ger inte samma resultat som i samband med en kemisk behandling, så ha det i åtanke. 

    Vi har inte mätt det på detta sätt så vi garanterar inte upp till 86% borttagning under en fristående behandling utan endast när den kombineras med en kemisk behandling.

Start > Start > Keune > COLOR > BEHANDLINGAR > KEUNE CLEANSE MIST 500ML
Annonser