Inredning
För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Inredning

Takara-Belmont-Harp.jpg

Takara-Belmont-Apollo-2.jpg

En investering som lönar sig

Vi har jobbat med frisörinredning sedan starten 1935 och med det har vi erfarenhet nog att tryggt säga att en investering i bra inredning lönar sig i längden.

Vi representerar stolt Takara Belmont, kända för att göra vår branschs tveklöst bästa möbler sett till kvalité och tidlöshet i design. Kanske mest kända är de för sina barberarstolar som Apollo, men de har alltid haft ett komplett produktsortiment med smarta och innovativa lösningar.

De uppfann bland annat den första infällbara schamponeringen, Salon Console redan 1963. 1984 kom den elektriska Hilox-pumpen som med sin saxteknik dubblerade slaglängden och gav alla, oavsett längd, en perfekt arbetsställning. 1988 kom Rollerball, en nyskapande processor som fortfarande är världsledande och listan kan göras mycket längre.

Vi representerar även AGV-gruppen som tillverkar möbler med klassiskt italiensk design och mycket brett sortiment till attraktiva priser.

Välkommen att botanisera i sortimentet men bäst av allt är att boka in en konsultation där vi kan guida dig till en lösning som är optimal för just din salong.

Start > Start > Inredning
Annonser