För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

 

George Alderete


George Alderete

Om du var med på kursen i höstas 2018 så vet du vad vi pratar om. Vår masterclass med George Alderete var en av de mest uppskattade kurser vi någonsin haft och den succén vill vi självklart göra om och erbjuda fler. Ta chansen att se och lära av en av färgkonstens mästare på ett skönt och avslappnat sätt som får alla att vilja vara med.

Vi erbjuder både en inspirerande Look & Learn och en djupgående Masterclass men bäst är såklart kombinationen. På lördag kväll så samlar vi hela familjen på middag och du är hjärtligt välkommen att ta en bit mat och njuta av vin och gott sällskap.

 

LÖRDAG 16 NOVEMBER - Look & Learn

 

Vi vill ge så många som möjligt chansen att se och lära av George så kom och se honom in action. Det blir en inspirerande och lärorik dag och i samband med besöket kommer vi att göra exklusiv förlansering av nya produkter, endast för deltagarna.

 

LÖRDAG 16 NOVEMBER - Familjemiddag

 

Maten är klar! Kom och ät med oss och resten av Keunefamiljen. Det blir mat, dryck och härlig gemenskap.

 

SÖNDAG 17 NOVEMBER - Masterclass

 

Vi ger dig chansen att jobba tillsammans med George. Det blir en exklusiv kurs med ett begränsat antal platser för att du ska få ut så mycket som möjligt.

 

Hotell?

 

Vi har förhandlat fram extra bra priser på hotell och vi hjälper dig gärna att boka inför din vistelse.

 

Vem är George Alderete?

 

George Alderete är Creative Ambassador för Keune Haircosmetics i Nordamerika. Han inspirerar frisörer över hela världen med sin unika approach till konsten vi kallar färgapplicering. Han ger dig användbara, trendiga, praktiska tekniker för att du ska kunna skapa vackra, djupa färger i salongen. Hans utlärningsstil är engagerande och informativ och samtidigt avslappnad och tillgänglig. Han ser alla och lyfter upp kvalitéerna i var och en.

George är en prisbelönt färgstylist. Han har gått till final 3 gånger i NAHA i hårfärg och vann Bangstyle Supreme Colorist Award 2015. Hans verk har visats i Vogue, InStyle, People Magazine, Marie Claire, Angelino, Self, Beauty Underground, Modern Salon, American Salon, Salon Today, Beauty Launchpad, Estetica med flera. Han har även jobbat i TV-produktioner som "Next Top Model", "The Hills", "The Tyra Banks Show" och "Biggest Loser," och han har flera Hollywood-kändisar som stamkunder.

 

Start > Start > Utbildning > George Alderete
Annonser