För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Sök i resultat
Antal träffar 4
K13083
BOND FUSION PHASE 1 BUILDER 500 ML

UPPBYGGNAD

Keune Bond Builder skapar nya bindningar och skyddar hårets inre struktur vilket resulterar i starkare och mer konditionerat hår. Du tillsätter bara Bond Builder till din färg-eller blekningsbehandling - så enkelt är det.

K13084
BOND FUSION PHASE 2  500 ML

FÖRSTÄRKA

Denna djupt näringsgivande och återställande behandling förstärker de nyskapade bindningarna genom att skapa en försegling som säkerställer en konditionering med lång hållbarhet.

Applicera bara Bond Enhancer från hårbotten till längderna efter färgsköljning. Låt verka i minst 5 minuter och skölj sedan noggrannt.

K13082
BOND FUSION RECHARGER 200 ML

Den ultimata hemmabehandlingen som förlänger effekten av din Bond Fusion-behandling.

Njut av fylligt och glänsande hår ännu längre.

K3032
BOND FUSION - SALONGSKIT

FÄRG UTAN KOMPROMISSER. MÖT BOND FUSION.

Bond Fusion är här! Vårt revolutionerande nya system är en premiumbehandling som tillåter dig att göra ditt hår ljusare än någonsin tidigare utan att behöva kompromissa med hårets integritet. 

 

 

HUR DET FUNGERAR

Normalt sätt så bryter kemiska behandlingar, som färgning, blekning och permanentning, ned de disulfida bindningarna som är avgörande för friskt hår. Det är här Bond Fusion kommer in. Bond Fusion reparerar och återbygger brutna bindningar och skapar till och med nya. Utöver det så skyddar den även hårets inre struktur i varje hårstrå. Nu kan frisörer förvandla alla hår till alla färger, samtidigt som det gör håret starkt och konditionerat. Sist men inte minst är Bond Fusion kompatibelt med alla sorters hår - västerländskt, asiatiskt, afrikanskt, tidigare färgat  eller behandlat och helt obehandlat hår. 

 

 

HELT ENKELT BÄTTRE

Vi lovar att Bond Fusion är bättre än någon annan bindningsstärkande behandling på dagens marknad och gör håret upp till fem gånger bättre konditionerat efter 5 tvättar. Hårstråna blir dubbelt så starka jämfört med kemiskt behandlat hår utan Bond Fusion. Efter blekning är håret dubbelt så lätt att kamma igenom och det är 43% färre avbrutna hårstrån. Och behandlingstiden? Den är densamma och till och med kortare vid en fristående behandling.Bond Fusion kan användas med alla kända kemiska salongsbehandlingar, oavsett märke och typ, och som fristående reparerande behandling. 

 

 

LÄTT SOM EN PLÄTT

Att jobba med Bond Fusion är enkelt. Det finns 3 steg: Bygg, Stärk och Återladda. I Fas 1, tillsätter du Bond Builder till färg- eller blekningsblandningen. Det reparerar brutna bindningar och skapar nya samtidigt som det skyddar håret. I Fas 2, applicerar du Bond Enhancer, en djupt näringsgivande, återskapande behandling som stärker de nyskapade bindningarna och försluter hårstråna för att säkra långvarig konditionering. Slutligen Fas 3, Bond Recharger, är den perfekta hemmabehandlingen för att förlänga effekten som Bond Fusion ger.

Start > Start > Keune > BOND FUSION > BOND FUSION
Annonser